våra tjänster

Vår strategi – Content marketing

Vi bombarderas dagligen av budskap. Men när mediabruset blir för kraftigt måste användaren prioritera vilken information den vill ta del av och lägga på minnet – den traditionella annonsen hamnar ofta långt ner på den prioriteringslistan. Kan du stöpa om informationen i ett mer attraktivt format ökar chansen att sticka ut. Det är här vi kommer in i bilden.

diagramInfografik om redaktionell kommunikation och content marketing

 

Vi är experter på content marketing och redaktionell kommunikation. Med över tio års erfarenhet inom journalistik, PR, marknadsföring och försäljning vet vi hur man skapar en produkt som både väcker läslust och lämnar läsaren att vilja ha mer, så kallad innehållsmarknadsföring.

Redaktionell kommunikation är ett område på stark framväxt. Allt fler företag inser värdet i att kommunicera det som läsaren faktiskt vill läsa om. I Storbritannien återfinns numera content marketing hos 97 procent av alla B2C-företag och hos 95 procent av alla B2B-företag.

Det handlar om att berätta historier som människor vill läsa, att skapa ett engagemang kring ditt varumärke och att skapa varaktiga resultat. Och det är precis det vi sysslar med.

 

 

Ska vi träffas över en kopp kaffe och diskutera hur vi på Trulls kan hjälpa er?